Ücretsiz BymovieV2 Film-Dizi-Video Wordpress Teması

Husnu | 1/01/2014 | 2 yorum

Ücretsiz BymovieV2 Film-Dizi-Video Wordpress Teması

WordPress çok kapsamlı bir script ve onunla pek çok şeyi yapmak mümkün. Sadece uygun WordPress temasını bulmanız gerekiyor.
Örneğin bir film sitesi veya dizi sitesi yapmak istiyorsanız Bay Movie v2 bulabileceğiniz en kaliteli temalardan bir tanesi. Normal şartlarda piyasada 79.00 liraya satılan Bay Movie v2 null edilerek tamamen ücretsiz bir şekilde kullanımınıza sunuluyor. Tema hakkında çok fazla bilgi vermeyeceğim zaten bu başlığa geldiyseniz temayı biliyor olmalısınız. Ancak size şunu söyleyebilirim tema SEO açısından oldukça iyi. Bir film – dizi temasından bekleyeceğiniz her şeyi sunuyor ve bu temayla yüksek hitleri yakalayıp reklamlardan iyi paralar kazanmanız mümkün.

Bay Movie V2 full yapmanız için bir lisans almanız gerekiyor. Sizlere lisansı nasıl alacağınızı indirdiğiniz dosyanın içinde de anlattım ancak benzer bir açıklamayı burada da yapayım.

Bay Movie V2 Lisans Alma

  1. İlk olarak size verdiğim dosyayı indirin ve bir klasöre çıkarın.
  2. 2 adet klasörle karşılaşacaksınız. Biri temanın dosyalarını diğeriyse temayı null yapmamızı sağlayacak lisans dosyasının bulunduğu klasör.
  3. “lisans-al” klasörüne girin ve içerisinde ki php dosyasını düzenleyin. Düzenleme ekranında sizlere nasıl düzenleyeceğinizi anlattığımı göreceksiniz.
  4. Ardından bu dosyayı bir sunucuda çalıştırın. Bu sayede size temayı kullanacağınız domain için bir tane lisans anahtarı verecektir.
  5. Onu temanın içindeki lisans.php dosyasında ki ”Buraya Lisans Anahtarı Yazılacak” yazısıyla değiştirin.
  6. Artık temanız lisans aldığınız domainde çalışacaktır.


Lisansını kırmak için içersindeki uygulamaları harfiyen yerine getiriniz.




Kategori: , , , ,

En Son Teknoloji Haberleri:
Daha fazlası için tıklayın.

2 yorum:

  1. Temanın Günün Filmi Çalışmıyor lütfen bana tam çalışır halini warbaby.98@hotmail.com gönderirmisiniz

    YanıtlaSil