Philips Airfryer vs Tefal Actifry - Hangisini Satın Almalısınız?

Husnu | 9/17/2018 | 0 yorum

Tefal Actifry ve Philips Airfryer'ın nasıl kıyaslandığını görün ve en lezzetli cipsleri ve patates kızartmalarını hangisinin yapacağını ve görelim.



Bir fritöz arıyorsanız, muhtemelen Philips Airfryer ve Tefal Actifry ile karşılaşırsınız, çünkü bu iki marka düşük yağlı fritözler dünyasında en popülerleridir.. Ama hangi marka daha iyi kızartma ve yemek yapar ve göz önünde bulundurmanız gereken başka markalar var mı? Öğrenmek için okumaya devam ediniz.

2017 yılında, Philips Airfryers, Tefal Actifry ürün grubu, Breville Halo ve Delonghi, Russell Hobbs ve Salter gibi markalar dahil olmak üzere tüm önemli markaların fritözlerini test ettik. Bağımsız laboratuar testlerimiz fritözleri lezzetli altın cips ve etli tavuk üretmeye zorladı, bu yüzden size en iyi modellerde tavsiyemizle ulaşabildik. Ayrıca hangisini araştırdık? Bir fritözün sahibi olanların cihazlarını nasıl düşündüklerini ve herhangi bir sorun ortaya çıkmadan önce ne kadar sürdüğünü öğrenmek için üyeler. Bu eşsiz veri, hangi markaların süreceğini ve kaçınılması gerekenleri anlatabileceğimiz anlamına gelir. Actifry ve Airfryer'ın nasıl karşılaştırılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin ve eğer düşünmeniz gereken başka markalar varsa. Testlerimizde hangi hava fritözünün ortaya çıktığını görmek ister misiniz? 2017 için en iyi hava fritözleri listemize gidin .

Actifry vs Airfryer - özellikleri karşılaştırıldı Tefal, yaklaşık 10 yıl önce az yağlı fritöz - Actifry'yi piyasaya süren ilk marka oldu ve Philips'i Airfryer'la yakından takip etti. Her iki marka da o zamandan beri bir dizi versiyon yayınladı. Yeni modeller genellikle farklı kapasite veya ekstra özellikler gibi küçük değişikliklere sahiptir. Daha yeni başlayanlar, yemeklerinizi pişirirken her zamankinden daha hızlı olduğunu iddia ediyor.


Kategori:

En Son Teknoloji Haberleri:
Daha fazlası için tıklayın.

0 yorum