Kumtel Isıtıcı mı Ufo Isıtıcı mı Veito Isıtıcı mı ?

Husnu | 10/28/2015 | 0 yorum





Merhaba arkadaşlar kış mevsiminin yaklaşmasıyla ısıtıcı sezonunun açıldığı dönemde satın alınabilecek ısıtıcı markalarından bahsedeceğim.

UFO ISITICILAR

Ufo markası firmanın iflas etmesine rağmen piyasada hala satılan bir markadır, gerek vantilatörlerin gerekse ısıtıcıların özelliği ve fiyatı yüksektir.Ufo almanızı tavsiye etmiyorum çünkü herhangi bir sorun yaşadığınız zaman servis olanağı pek kalmadı.İlk çıktığı zamanda revaçta olan UFO piyasayı silip süpürürken şu anda yeni firmalar daha revaçta görünüyor.


KUMTEL ISITICILAR

Uygun fiyatı ve geniş servis ağı ile gönül rahatlığıyla alabileceğiniz Kayseri üretimi yerli sermayedir.Rezistanslı ısıtıcılarda piyasada şu anda CVS vb. markalara göre en çok satan İstanbulda İstoç merkezli servisi bulunan ve servisinde gayet güleryüzlü insanlar bulunan bir markadır.Kış mevsiminde ısıtıcı alacak olanlara Kumtel'i tavsiye ediyorum.


VEİTO ISITICILAR 


Trabzon üretimli olan yerli sermaye Veito markasının ısıtıcılarıda gayet kalitelidir.Servis ağı pek bulunmayan Veito markası genel olarka şofben ve ısıtıcı ağırlıklı çalışmaktadır.İstanbul İstoç'ta toptan satış mağazası olan Veito piyasaya göre yüksek fiyatından dolayı pek satılmamaktadır.

Kategori: , , , , , ,

En Son Teknoloji Haberleri:
Daha fazlası için tıklayın.

0 yorum