Vestel CKA-XXL 9614 TKE Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Husnu | 1/13/2014 | 1 yorum

Vestel CKA-XXL 9614 TKE Kurutmalı Çamaşır Makinesi



Vestel CKA-XXL 9614 TKE Kurutmalı Çamaşır Makinesi Hayatınızı kolaylaştırır ,bu makina sayesinde çamaşır asma problemi ortadan kalkıyor,ekstra kurutucuyu ayrı para ödeme de kalkıyor çünkü vestel' in eşsiz teknolojisiyle birleşen bu makina herkez tarafından ilgi görüyor.Kadınlar kendilerine daha fazla zaman ayırabilir . 9 KG yıkama , 6 KG kurutma özelliği vardır. acil durumlarda 29 Dakikada hem yıkama hem kurutma özelliğine sahiptir.Yığın haline gelmiş çamaşırlarınızı yıpratmadan yıkar ve sonra kurutur. Finish time modu ile baslama ve bitiş saatlerini görebilir ve ayarlayabilirsiniz . Yük ve deterjan sesörü ile çamaşırlarınız için gerekli deterjan miktarını makinenız size söyler .Akıllı ekranı sayesinde ayarlamanız zaman almaz, Eco Time Modu aktif olduğunda makineniz,ekonomik zaman aralığında (22.00 – 06.00) çalışır, ev ekonomisine katkı sağlar. sıkma hızı 1400 devirdir.çok yer kaplamaz kırmızı rengi sayesinde evinizde kırmızının şıklığını yaşatır . çoçuk kilidi de mevcuttur . tamamen tasarruflu bir makinadır Bazı internet sitelerinden yada mağzalardan bu eşsiz teknoloji ürününe sizde sahip olabilirsiniz.Çoğu kişi Vestel'i tercih etmiyor fakat Vestel'in televizyonda yakalayamadığı bararıyı beyaz eşyalarda kazandığını hepimiz biliyoruz.Bayiliği olmayan yerlerde kurulum ücreti olan Vestel'in tercih edilmeme sebeplerinden biriside bu.Finlux ürünlerininde Vestel'in alt markası olduğunu bilmeden çoğu kişi bilmeden almam diyor biraz araştırma sonucunda bütün herşey ortaya çıkıyor.Beko-Grundig ortak çalışıyorlar Arçelik ile Beko'da ortak çalışıyor.

Özellikleri



29 Dakikada Yıkama ve Kurutma

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi, yarım kilo çamaşırı 29 dakikada hem yıkar hem kurutur.

9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile 6 kilo çamaşırı hem yıkar hem kurutursunuz, 9 kiloya kadar da yıkama yapabilirsiniz.

Yük ve Deterjan Sensörü

Yük ve deterjan sensörü, ideal yıkama için birlikte çalışır. Yük sensörü çamaşırların ağırlığını hesaplarken, deterjan sensörü size gerekli deterjan miktarını söyler.

Finish Time Modu

Finish Time Modu ile yıkama bitiş saatini önceden belirleyebilirsiniz. Böylece makineniz başlangıç saatini otomatik olarak ayarlar ve tam istediğiniz zamanda yıkamayı bitirmiş olur.

Akıllı Ekran Teknolojisi

Yüksek çözünürlüklü akıllı ekranınız ile makinenizin teknolojik özelliklerini kolaylıkla kullanır, program akışını takip edebilirsiniz.

Eco Time Modu

Eco Time Modu aktif olduğunda makineniz,ekonomik zaman aralığında (22.00 – 06.00) çalışır, ev ekonomisine katkı sağlar.


Kategori: , , , , ,

En Son Teknoloji Haberleri:
Daha fazlası için tıklayın.

1 yorum: